Perşembe, Mayıs 31, 2007

Boğazda balık keyfi


EROL KÖSE VE REHA MUHTAR’LA OLAYLI BİR İLİŞKİ YAŞAYAN GÜLŞEN YENİ AŞKIYLA ORTAYA ÇIKTI.

Seksi şarkıcı Gülşen, akşam saatlerinde Kandilli'deki Suna'nın yeri adlı salaş balıkçıya yeni sevgilisiyle el ele geldi. Menajeri ve menajerinin sevgilisi de Gülşen’e eşlik etti. Korumalarıyla dolaşan Gülşen, mekana arkasını dönerek oturdu.

Sitemizin 19.14’te haberi vermesinden sonra magazin muhabirleri mekana akın etti. Korumaların müdahalesi sonrası uzun boylu sevgilisiyle balığını yiyen Gülşen, daha sonra mekandan yeni sevgilisiyle el ele ayrıldı

Gülşen savaş açtı


GÜLŞEN, SON GÜNLERDE HAKKINDA ÇIKAN HABERLER NEDENİYLE 8 TELEVİZYON KANALINA 80 BİN YTL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI.


Gülşen, eski yapımcısı Erol Köse'nin kendisi hakkında başlattığı karalama kampanyasına destek verdiğini ileri sürdüğü haberler yüzünden hem kendisinin, hem de Anadolu'da mazbut bir hayat süren ailesinin onurunun zedelediğini belirtti. Gülşen, Erol Köse hakkında da ayrı bir mahkemeye tazminat davası açtı.

Çarşamba, Mayıs 30, 2007

Gülşen isyanda


GÜLŞEN, EROL KÖSE'NİN ESKİ ŞARKILARINDAN OLUŞAN BİR ALBÜM HAZIRLAYIP PİYASAYA SÜRDÜĞÜNÜ DUYUNCA DELİYE DÖNDÜ.

Erol Köse ile yaşadığı olaylı ilişkiden sonra iş anlamında da Köse'yle yollarını ayıran Gülşen, geçtiğimiz aylarda Ercan Saatçi'nin sahibi olduğu 'Rec By Saatchi' firması ile sözleşme imzalamıştı. Uzun bir çalışma döneminden sonra yeni albümünün hazırlıklarını tamamlayan Gülşen, albümünü piyasaya çıkaracağı sırada, tatsız bir olayla karşılaştı.

Erol Köse'nin sırf yeni albümünü baltalamak amacıyla, eski demo kayıtlarından oluşan 'Mucize' adında bir albüm hazırlayıp piyasaya sürdüğünü söyleyen Gülşen, 'Erol Köse'nin yaptığı haksız rekabettir. Ercan Saatçi'yi ve beni baltalamak istiyor. Bu çok ayıp bir şey' dedi.

Eski demo kayıtlarının izinsiz kullanıp bir albüm yaptığı için Erol Köse'yi bir kez daha mahkemeye vereceğini ve bu albümü toplatacağını dile getiren Gülşen, 'Benim yeni şarkılarımı dinlemek isteyenler iki hafta daha bekleyecekler. Sıfır şarkılar var içinde ve çok güzel oldu' dedi.

Bu arada Erol Köse gecce.com'a yaptığı açıklamada, çıkan albümün kendi firması ile hiçbir ilgisi bulunmadığını söyledi

Salı, Mayıs 29, 2007

Gülşen önlem aldı. Tüm mallarını babasına devretti


ESKİ PRODÜKTÖRÜ EROL KÖSE'YLE MAHKEMELİK OLAN GÜLŞEN, TÜM MALLARINI BABASINA DEVRETTİ.

Önceki gün Beşiktaş’taki 16’ncı Noter’e giden şarkıcı, ev ve arabasını babasının üzerine geçirdi. Köse’nin hakkında konuşmaması için tedbir çıkartan Gülşen, kendisinden bir şey talep edilmesi ihtimaline karşı böyle önlem aldı

Çarşamba, Mayıs 23, 2007

korumaları yarıştı


YASAK AŞKLARI BİTEN, AĞIZ DALAŞLARI SÜREN EROL KÖSE İLE GÜLŞEN ARTIK KORUMA ORDUSUYLA DOLAŞIYOR.

Aynı davete katılan Gülşen'e 3, Köse'ye 7 koruma eşlik etti..

Tedbirli geldiler!
Bir yıl önce yasak aşk yaşayan ancak bundan pişman olup birbirlerine düşman olan Erol Köse ile Gülşen'in yolları Altın Kelebek Ödülleri töreninde kesişti. Geçtiğimiz günlerde birbirleri hakkında sert açıklamalar yapan ikili, törene gelirken de tedbiri elden bırakmadı! Köse'nin eşi Ajlan Hanım'ın 'Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim' dediği Gülşen törene 3 korumayla geldi.

Pazartesi, Mayıs 21, 2007

Gülşen ve Saatçi 20 tane dava açtık


ERCAN SAATÇİ VE GÜLŞEN, EROL KÖSE HAKKINDA 20 TANE DAVA AÇTIKLARINI KELEBEK GECCESİNDE DUYURDU

Cuma, Mayıs 11, 2007

Eski aşk ortaya çıktı

EROL KÖSE, ERCAN SAATÇİ AŞKI DERKEN ŞİMDİ DE GÜLŞEN’İN ALİŞAN’LA AŞKI ORTAYA ÇIKTI


Kral Tv Video Müzik Ödülleri’nde Erol Köse’nin ağzından atmasıyla gündeme yeni bir aşk bombası düştü.
Alişan ile Gülşen arasında bundan 5 yıl önce bir aşk yaşanmış. Alişan’a sorulduğunda ise; ‘evet bundan 5 sene önce öyle bir şey olmuştu’ diyerek inkar etmedi

Gülşen'den "ağır" açıklama


ADI ŞU SIRALAR ERCAN SAATÇİ ILE ANILAN SEKSI ŞARKICI GÜLŞEN, SİTEMİZE YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ.

İşte o açıklama:

“Son günlerde sağlıksız bir zihniyet tarafından Ercan Saatçi ile birlikte olduğum şeklinde tamamen hayal ürünü, çirkin bir iddia ortaya atılmıştır. Maalesef bu zihniyetin farkında olmayan bazı kişiler bu konuda yorumlar yapmış, bir kısım basın/medya kuruluşları da gerçeği araştırma yükümlülüğünü yerine getirmeden bu yakışıksız iddiayı kamuoyuna yansıtmışlardır.

Bu problemli zihniyetin amacının beni kamuoyunda küçük düşürmek, itibar ve kariyerimi zedelemek olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Keza konu sadece beni ilgilendirseydi, daha önce ortaya atılan yalan ve maksatlı iddialardaki tavrım gibi bu iddiayı da ciddiye almayabilirdim. Ancak burada benimle birlikte iki çocuk, saygın bir anne, bir aile de yıpratılmıştır. Bu nedenle bu basın açıklamasının yapılması zorunlu hale gelmiştir.

Diğer taraftan, şu ana kadar kamuoyunda yer almak istemediği için birlikteliğimi açıklamadığım erkek arkadaşım ve ailesi de en az benim ailem az benim ailem kadar bu asılsız iddiadan olumsuz yönde etkilenmiştir.


Unutulmamalıdır ki, Türk Halkı, kifayetsiz muhterislerin, hırs ile aklını yitirmişlerin hiçbir zaman yanında olmamıştır.

Ben siz sayın basın/medya kuruluşlarının da gerçekleri araştırarak kamuoyunu doğru bilgilendireceği inancımı her zaman taşımaktayım. Ayrıca söz konu kişi ve kişiler hakkında yasal yollara başvuracağımı da bilgilerinize sunarım.'


Saygılarımla

GÜLŞEN

Pazartesi, Mayıs 07, 2007

'Gülşen aşkı'nı yalanladı


ERCAN SAATÇİ SON GÜNLERDE MEDYADA ÇIKAN ‘GÜLŞEN AŞKI’YLA İLGİLİ SERT BİR AÇIKLAMA YAPTI.

“Bir gazetede ve bazı magazin programlarında “Şahsımın Gülşen ile ilişki yaşadığı” şeklinde çirkin, pervasız ve tamamen gerçek dışı haberler yayınlanmıştır.

Sayın Gülşen Bayraktar, şirketim Rec By Saatchi ile sözleşme imzalamış olup, şirketimiz sanatçısıdır.

Gülşen Bayraktar ile ilişki yaşadığımız yönündeki haberlerin tamamı gerçek dışıdır, yalandır. Ben evli ve 2 çocuk babasıyım. Benim kişiliğim ve ahlaki değerlerim, aile yapım ve anlayışım hem müzik sektörünün, hem medya ve basının, hem de kamuoyunun malumudur.

Bu çirkin ve pervasız iftira sanatçımız Gülşen’i yıpratmak, karalamak ve onun benim şirketim ile olan çalışma sürecine zarar vermek amacı için yapılmaktadır. Bu çirkin itham ve iftirayı ortaya atan kişi ve seçilmiş yandaşlarının kim oldukları tarafımca bilinmektedir.

Ancak bu alçakça iftirayı ortaya atanlar, Gülşen’e yapmakta olukları zulüm ve haksızlık yanında, alçaklıklarına bir yenisini daha ekleyerek ve kendi ahlaksız kişiliklerini bir kez daha ortaya koyarak, beni ve değerli eşimi, çocuklarımı ve ailemi terbiyesizliklerine alet etmeye kalkmışlardır.

Bu iftiranın arkasındaki aşağılık kişi ve seçilmiş yandaşları, pek yakında kendilerini ortaya çıkaracaktır. Bu kişi özellikle son bir yıldır yaptıkları ile Ülkemizde pişkinlik, ahlaksızlık ve edepsizlikte pes dedirtecek kadar ileri gitmiş biridir.

Bu ahlaksız kişi ve bu terbiyesizliğe alet olanların bu yaptıklarını yanlarına bırakmayacağımdan, hukuk ve toplum önünde bu çirkin ve maksatlı iftiralarının hesaplarını vereceklerinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

Gülşen'den Saatçi'ye mesaj


SEVGİLİLERİNİ CEP TELEFONU MESAJLARIYLA TAVLAYAN GÜLŞEN'İN SON KURBANININ ERCAN SAATÇİ OLDUĞU KONUŞULUYOR.

İddialara göre, Gülşen ilgi duyduğu Saatçi'ye sürekli mesaj attı. Saatçi'nin eşi Gülümsün de mesajları görüp kavga çıkarttı.

Geçtiğimiz aylarda yapımcı Erol Köse ile Gülşen arasında yaşanan aşk, magazin gündemine damga vurmuştu. Köse, olayın üzerinden çok geçmeden eşi Ajlan Hanım'a dönerken Gülşen de Reha Muhtar ile birlikte olmaya başladı.

SON DEDİKODU!
Güzel şarkıcının bu ilişkisi de herkesin dilindeydi. Magazin dünyasında konuşulan son dedikoduların kahramanı yine Gülşen oldu.

'EŞİ BİLİYOR' İDDİALARI
Erol Köse gibi yine yapımcı ve evli olan Ercan Saatçi ile Gülşen'in birlikte olduğu iddia ediliyor. Saatçi'nin eşi Gülümsün Hanım'ın Ercan Saatçi'nin cep telefonunda Gülşen'in mesajlarını gördüğü de konuşulanlar arasında

Pazar, Mayıs 06, 2007

Gülşen bombası


REHA MUHTAR’DAN AYRILAN GÜLŞEN’İN ÜNLÜ BİR EVLİ ERKEKLE BİRLİKTE OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR! PEKİ KİM BU ERKEK?

Ünlü yapımcı Erol Köse’nin canlı yayında aşk itirafıyla müzik sektöründeki yerini magazinleştiren ardından gazeteci Reha Muhtar ile bir ilişkisi yaşayan Gülşen yine bombayı patlattı.

Bu çok ünlü erkeğin müzik sektöründe olduğu ve bombanın ortaya çıkmasından sonra ortalığın karışacağı konuşuluyor. Ama şimdilik iddia halinde olan bu aşkın yakında ortaya çıkacağı da gelen dedikodular arasında.. Çünkü magazin dünyasında hiçbir şey gizli kalmıyor!

Şu anda çok gizli bir şekilde yürüdüğü iddia edilen “Gülşen-evli erkek” ilişkisiyle ilgili gelişmeleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz..