Perşembe, Haziran 14, 2007

Şok karar "evleniyorum"


GÜLŞEN, YENİ SEVGİLİSİ İÇ MİMAR FAHRETTİN AYKUT'LA YAKINDA NİKAH MASASINA OTURACAĞINI AÇIKLADI.

Sevgilisi ile evini dekore etmek için geldiğinde tanıştığını söyleyen ünlü şarkıcı, 'Evlilik teklifini kabul ettim. Aramızda söz kestik ve evlilik hazırlıklarına başladık. Düğünü nerede yapacağımız netleşmediği için henüz tarih vermek istemiyoruz' dedi.

Cuma, Haziran 08, 2007

Gülşen yasak koydu


GÜLŞEN, EROL KÖSE’NİN KENDİSİNDEN HABERSİZ ÇIKARDIĞI ALBÜMÜN KORSAN OLDUĞUNU BELİRTİP ŞARKILARININ YAYININI DURDURDU.

Erol Köse, eski sevgilisi Gülşen’in şirketine bağlı olduğu dönemde stüdyoda okuduğu ancak albümüne koymadığı 11 parçadan oluşan bir albümünü piyasaya sunmuş, ünlü popçu da bunları toplatmak için mahkemeye başvuracağını söylemişti. Gülşen resmi olarak ilk hamleyi TRT’ye ihtarname çekerek yaptı. Gülşen’in, TRT’ye “O albüm benden izinsiz yapıldı, şarkılarımın yayınlanmasını istemiyorum” diye ihtarname çekmesi üzerine İstanbul Radyosu yayın odasının duvarına şu yazı asıldı: “Gülşen’in, Erol Köse ve daha önceki yapımcısı tarafından piyasaya çıkarılmış olan tüm albümlerinde yer alan şarkıların ve kliplerinin yayınlanması yasaklanmıştır.” TRT İstanbul Radyo Müdürü Ahmet Akçakaya ambargoyla ilgili “Gülşen, kendisinden habersiz yapıldığını ileri sürdüğü albümündeki şarkılarının yayınlanmamasını tebliğ etti’ dedi.

Salı, Haziran 05, 2007

Gülşen yakalandı


GÜLŞEN, İÇ MİMAR YENİ SEVGİLİSİYLE BOĞAZ'DA BALIK KEYFİ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ.

Reha Muhtar'dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Gülşen, yeni sevgilisiyle önceki gün objektiflere yakalandı. Faik adlı iç mimar aşkıyla Çengelköy'de yemek yerken görüntülenen ünlü şarkıcı, 'Faih Bey, şöhretsiz biri ve bu ilgiden hoşlanmıyor' dedi. Gazetecilerin diğer sorularını yanıtsız bırakan Gülşen, yeni sevgilisiyle el ele mekandan ayrıldı