Cumartesi, Kasım 22, 2008

Gülşen'e polis şoku

Ünlü popçu sahnedeyken kulübü polis bastı
İZMİT'te yeni açılan gece kulübünde ilk kez sahneye çıkan Gülşen, iki parçasını seslendirdikten sonra içeriye giren polis ekiplerini görünce şaşırdı. Kimlik kontrolünün yapıldığı gece kulübünde işletmecinin Kocaeli Valiliği'nden saat 04.00'e kadar izin alındığını bildirmesine rağmen polis "Bizdeki izniniz 02.00'ye kadar" uyarısı üzerine proram sona erdirildi.

İzmit'te bir süre önce açılan ve Demet Akalın'ın geçen hafta sahneye çıktığı `Clup Sapphire'da gece Gülşen saat 02.00 sıralarında sahneye geldi. Gülşen ikinci parçasını söylerken içeriye polis ekipleri girdi. Resmi ve sivil ekipler ışıkları açtırarak müziği susturduktan sonra kimlik kontrolü yaptı. Gece kulübünün belgelerini inceleyen ekipler, "Sizin izniniz saat 02.00'ye kadar" diyerek programın bitirilmesini istedi.

İşletmeci Burhan Aydemir, kulübün saat 04.00'e kadar açık kalabilmesi için Kocaeli Valiliği'nden izin aldıklarını, geçen hafta da aynı izinle programa devam ettiklerini söyleyerek belge gösterdi. Polis yetkilileri buna karşılık, "Bizdeki izniniz 02.00'ye kadar" diyerek programın devam etmesine izin vermedi. Kulüpteki izin tartışmaları uzun süre devam etti.

Gülşen, "Bu benden kaynaklanan bir olay değil. İşletmeden kaynaklanan bir olay" diyerek hayranlarından özür dileyerek sahneden ayrıldı.